Open Tuin

De tuin rondom onze boerderij is in 2005 helemaal op de schop gegaan. Het is het visitekaartje van Karin, die vroeger professioneel tuinontwerpster was.

In de tuin zijn diverse tuingedeeltes gemaakt met ieder hun eigen sfeer en kleurenpalet. Zo ziet u centraal in de tuin een grote langgerekte vijver met aan weerszijden bloemenborders in de kleuren paars en roze. Verder is er een cirkelvormige tuin met siergrassen, een pluktuin met diverse soorten ‘éénjarigen en tweejarigen, een ' hot border' tuin met bloemkleuren in rood, oranje en geel en een schaduwtuin in oplichtende tinten.

In de tuin zult u veel niet-alledaagse planten zien; de specialiteit van Karin. De echte plantenliefhebber kan in deze tuin zijn hart ophalen en wellicht een leuke plant ontdekken in de stekjeshoek!
Op het grote terras kunt u genieten van een kopje koffie of thee met iets lekkers. Bij slecht weer kunt u ook binnen zitten in de gezellige gerestaureerde stal. Hier worden ook zaden en tuinboeken verkocht.
 
Bent u benieuwd naar meer informatie over Karin’s tuin? Neem dan eens een kijkje op haar eigen tuin website: www.katuintje.nl