Buitengewoon logeren

Luxe vakantiewoning voor rustzoekers in ZW-Drenthe

Opa’s Huisje is een heerlijk licht en ruim onderkomen in het voorhuis van onze boerderij uit 1848, gelegen aan een pittoresk landweggetje. Opa’s Huisje heeft twee verdiepingen en is geschikt voor maximaal 4 personen. Omdat het huisje altijd alleen aan één gezelschap tegelijk wordt verhuurd, bent u verzekerd van optimale privacy. De inrichting is een mix van oud en nieuw. U zult zich er vast thuis voelen!

Wist u dat Opa’s Huisje meerdere jaren een Zoover Award heeft gewonnen? Het is daarmee verkozen tot  één van de 15 beste vakantiehuizen van Nederland!

Opa’s Huisje heeft een grote woonkamer met tv/dvd en HiFi-set met IPod-dock, zodat u altijd kunt genieten van uw eigen muziek. WIFI is aangesloten op een snel glasvezel netwerk.

De open keuken heeft o.a. een combi-magnetron, koffiezetapparaat (gewoon en Senseo) en vaatwasser. Verder zijn er twee romantische slaapkamers en twee badkamers (één met bubbelbad!).

U heeft een terras op het zuiden en een eigen opgang.

Opa’s Huisje ligt aan een rustig landweggetje met vrij uitzicht over de weilanden. Tal van leuke plaatsen, zoals Giethoorn, Meppel, Ruinen en Dwingeloo liggen vlakbij. Ook de nationale parken Het Dwingelderveld en de Weerribben liggen nabij.

 


Prijs per nacht:

1 - 2 personen € 110,=

3 - 4 personen € 160,=

Minimaal vier nachten, Aankomst op maandag of zaterdag

 

Vanaf 1 april 2023 wordt het huisje alleen nog per week verhuurd met aankomst/vertrek op zaterdag.

1 - 2 personen € 650,= per week

3 - 4 personen € 950,= per week

 

Rond Kerst en Oud & Nieuw kunt u andere aankomstdagen en verblijfsduren aanvragen. Prijzen op aanvraag.

  • De kosten voor de verplichte eindschoonmaak bedragen € 50,=
  • Als u met twee personen komt en beide bad- en/of slaapkamers wilt gebruiken, dan rekenen we een eenmalige toeslag van € 75,= in verband met extra schoonmaakwerkzaamheden.
  • Genoemde prijzen zijn op basis van zelf-verzorging (dus géén ontbijt) en zijn inclusief beddengoed, handdoeken en energiekosten, maar exclusief  schoonmaakkosten en toeristenbelasting.
  • De toeristenbelasting bedraagt € 1,50 per persoon per nacht. 
  • Honden zijn welkom (€ 10,= per nacht) na overleg.
  • Opa's Huisje is een niet-roken accommodatie.
  • Onze accommodatie richt zich op rustzoekers en is daarom alleen geschikt voor volwassenen.
  • Klik hier voor algemene en annuleringsvoorwaarden