Wie zijn wij

 

Wij zijn Jeroen Appelman en Karin Cruijs, uw gastheer en gastvrouw van de Heerlijkheid Ruinerwold.

In 2004 hebben wij het roer omgegooid. We hebben beide onze baan opgezegd en zijn vanuit de randstad naar Drenthe verhuisd.

Jeroen werkte als inkoop manager bij een verpakkingsproducent en stond iedere dag in de file naar Amstelveen. Karin werkte als aquatisch ecoloog bij een milieukundig adviesbureau, maar wilde graag iets doen met haar creatieve talenten.

We besloten dat het tijd werd voor iets anders. We kochten een oude boerderij in Drenthe en begonnen aan een enorme verbouwing. We transformeerden de voormalige stal waar vroeger de beesten stonden, tot een luxe bed & breakfast met drie kamers en een grote algemene ruimte. Omdat we heel veel zelf deden, hadden we daar 2,5 jaar voor nodig…..

In de jaren die volgden verbouwden we ook het volledige voorhuis dat bestaat uit twee huizen. De ene helft is de vakantiewoning Opa’s Huisje. De andere helft is onze privé woning. Ook pakten we de enorme tuin aan. De tuin is een waar bloemenparadijs geworden waar ook onze gasten enorm van genieten.

Tegenwoordig doen we het een tandje rustiger aan. We hebben nog maar één gastenkamer en Opa’s huisje, de vakantiewoning. Zo blijft er tijd over voor andere activiteiten. Zo heeft Karin tegenwoordig een eigen atelier waar ze leren tassen (in opdracht) maakt. Nieuwsgierig geworden naar Karins tassen? Neem maar eens een kijkje op haar website www.kc-original.nl