Wij zijn bijzonder trots op de waardering die we van onze gasten krijgen en die tot uiting komt in de hoge cijfers bij o.a. Booking, Zoover and Tripadvisor. Hieronder staat enkele awards van de afgelopen jaren. 

Deel uw ervaring met anderen!

Als u het leuk vindt om uw ervaringen in onze B&B met anderen te delen, dan kunt u het formulier onderaan deze pagina gebruiken. 

Alvast bedankt !

 

Reactie plaatsen

Reacties

Esther & Jeroen
8 dagen geleden

Eind maart vertrokken mijn man en ik naar Drenthe om even de Corona beslommering te ontvluchten en belandden wij in een oase van rust en een zeer landelijke ambiance waar we heel hartelijk werden ontvangen door de gastheer en gastvrouw . Ze hielden zich heel goed aan de voorzorgsmaatregelen conform RIVM richtlijn en de ongemakkelijkheid hierdoor bij begroeting verraadde het vast anders hele warme welkom . We voelde ons gelijk thuis in de sfeervolle kamer en verheugden ons op de beloofde sterrenhemel, aanschouwend vanaf de jacuzzi buiten . De kamer was heel schoon en van alle gemakken voorzien en buiten waren de elektrische fietsen voor ons klaar gezet . Bij het ontbijt waren zelfgemaakt en plaatselijke producten gebruikt waar echt over nagedacht was. Kortom un petit paradis en wanneer ook het Drentse leven weer gewoon is gaan we zeer zeker terug en schudden we alsnog joviaal de hand .

Mariëlle en Peter
3 maanden geleden

Wat een geweldige plek. Alles klopt hier! Prachtige omgeving, heerlijke kamer, zalige jacuzzi, zéér smaakvol ontbijt met verse producten en niet te vergeten, een vriendelijk stel met de schattigste huisdieren. Karin en Jeroen, bedankt!!

Fam vd Heuvel
3 maanden geleden

Wij hebben hier van 2 t/m 4 januari 2020 doorgebracht!
Karin en Jeroen zijn enorme lieve en gastvrije mensen!
Een warm ontvangt op deze huiselijke locatie !
Prachtige kamers en heerlijke bedden!
Wij hadden de kamer met de buiten jacuzzi .
S’ avonds onder de sterrenhemel , je wil niet meer naar huis!
Helaas waren er nu geen ooievaars in het nest! Wel enorm gelachen om de drie Indische eenden, die bij de familie horen.
Het ontbijt wordt door Jeroen gemaakt en was heerlijk!
Allemaal verse producten en zelf gebakken brood 😋
Karin en Jeroen nogmaals bedankt voor het heerlijke verblijf en snel tot ziens !

Herbert en Diana uit Wormer

Jan Somhorst
6 maanden geleden

Wij hebben 2hele fijne nachten door gebracht. Het ontbijt was uitgebreit en vooral het zelf gebakken brood van Jeroen was super lekker
Een aanrader om hier te verblijven